Online ajánlatkérés | Online rendelés | Elektronikus fizetés | Gyorsasági szolgáltatások | Országos szállítás

SPAR market
2019. június 6.

Homlokzati üvegfal – Bevilágító ablakok – Raktárajtó – Beltéri ajtók

Siófok, Széplak-Felső rövid időn belül hatalmas átalakulásokon megy keresztül. A település fejlődésnek része új otthonok felépítése és egy új üdülőövezet fejlesztése.
Ezeknek a fejlesztéseknek az egyik mérföldköve egy SPAR market megnyitása. Büszkék vagyunk, hogy ennek a folyamatnak mi is a részesei lehettünk.

Az új market egy régi, részben lebontásra ítélt ingatlan helyén valósult meg. Az ingatlan falszerkezetét meghagyva kezdődött meg a felújítás, átalakítás.
A mi feladatunk a homlokzati nyílászárók, raktárajtó és a beltéri ajtók voltak.
A homlokzati üvegfalak 6mm-es üveglapokkal készültek a hőszigetelést, biztonságot és az új arculatot szem előtt tartva. Az oldalsó bevilágító ablakok és a homlokzati üvegtáblák is ClimaGuard Solar bevonatot kaptak a még jobb fény-hővisszaverés érdekében, ezzel csökkentve télen a fűtés, nyáron pedig a hűtés (klíma) költségeit.

A homlokzati üvegfal beépítésénél -immáron sokadik alkalommal- vákuumemelős mini darut alkalmaztunk a 6db, caa. 180kg-os üvegtáblák biztonságos mozgatásához, beemeléséhez.

A hátsó raktárajtónak több szempontnak is meg kellett felelnie. 260cm magas nyíló szárnyakra volt szükség és akadálymentesített „küszöb” megoldásra, a könnyű és biztonságos targoncás árumozgatáshoz. A megoldást az alumínium ajtó jelentette RAL7016 (antracitszürke) színben.

Profil: Gealan S8000 (bevilágító ablakok), Gealan S9000 (homlokzati üvegfal) és Aliplast (alumínium raktárajtó)
Szín: kívül-belül RAL7016 (antracitszürke) dekorfólia
Üvegezés: 44mm-es, 3 rétegű Argon-gázos (Ug=0.6), ClimaGuard Solar bevonattal.

Kérd INGYENES helyszíni felmérésünket, tanácsadásunkat és árajánlatunkat!


Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Melléklet feltöltése (Maximális fájlméret: 10MB)