Online ajánlatkérés | Online rendelés | Elektronikus fizetés | Gyorsasági szolgáltatások | Országos szállítás

Gealan acrylcolor® exkluzív külső felület

2019.02.04. Nyílászáró , ,

A koextrúziós eljárás során a szín kialakításakor a fehér alaptest és a színes acryl-üveg egy menetben elválaszthatatlanul összeolvad. Az anyagok egyesülésével selyemfényű, matt színes profilfelület készül, amely az időjárás hatásaival szemben ellenálló.

Koextrudáláskor a fehér PVC-alaptestet és a színes akrilüveget (PMMA) összeolvasztják egymással. A kiváló minőségű akrilüveg a járműiparban (hátsó lámpák), belsőépítészetben és más iparágakban többszörösen bizonyította már minőségét. A műanyagprofil hordóanyagként működik, miközben a vékony plexiüvegréteg biztosítja az ablakprofil színét.

Karcálló – A kemény akrilfelület karcálló és nem kényes. Az acrylcolor ablakok így a leginkább ellenálló épületelemek közé tartoznak. A maga 0,5 milliméterével az akrilréteg vastagabb, mint bármelyik lakkréteg. Ha a felület mégis megkarcolódna, akkor elegendő anyagvastagság áll rendelkezésre a polírozáshoz.

Színtartó Ablakok– Az akrilüveg egy rendkívül színtartó és fénytartó nyersanyag. Az anyag tulajdonságait látványosan igazolják a hátsó autófényszórók.

Kiemelkedő Időjárásállóság – Külső homlokzati elemként az ablakprofilok ki vannak téve a napsugárzásnak, időjárási és környezeti hatásoknak, valamint mechanikus behatásoknak. A profiloknak ellen kell állniuk az ilyen jellegű és szélsőséges terheléseknek, hogy a színes ablakok évekig megőrizhessék mutatós megjelenésüket. Az akrilüveg a hátsó autófényszórók millióinál bizonyította már évekig tartó ellenállóképességét az agresszív időjárási hatásokkal szemben.

Könnyen tisztítható – A pórusmentes felület miatt az acrylcolor ablakok könnyen tisztíthatók. Az elegáns kefehatás méginkább ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel szemben.

Esztétikailag javítható – Amennyiben mégis láthatóvá válna valamilyen karcolás a ablakprofilon, az akkor is könnyen eltávolítható egy súrolópárnával.